masterclass.jpg

Fascinerende Masterclass

Fascinerende masterclass voor jouw bedrijf

Boek een fascinerende masterclass bij Lecture jouw congres, meeting of evenement. 12 voorbeelden van een inspirerende masterclass.

Een masterclass vol nieuwe inspiratie, nieuwe kennis en kansen om te netwerken. Lecture neemt je mee met de nieuwste inzichten en trends binnen een vakgebied.

Lecture inspireert de werknemers van tientallen ambitieuze bedrijven. We verzorgen fascinerende lezingen van top academici en praktijk professionals. Elke masterclass wordt gegeven door dé autoriteit op dat vakgebied rondom tientallen verschillende thema’s.

1. Masterclass Big Data

Big Data staat enorm in de belangstelling. Nog nooit was de hoeveelheid beschikbare data zo groot en van voldoende goede kwaliteit. De hoeveelheid informatie die Big Data in zich bergt, is enorm en vaak complex. De kunst van Data Science is om bruikbare informatie te filteren uit Big Data. Data Science kent twee soorten technieken: met de ene voorspelt men zo goed mogelijk, met de andere ontdekt men nog onbekende verbanden.

Maak kennis met de nieuwe wereld van Big Data

2. Masterclass Digital Innovation

De wereld digitaliseert onverminderd door. Alle maatschappelijke en zakelijke domeinen worden hierdoor geraakt en beïnvloed. In de masterclass digital innovation worden vragen beantwoord als: Werkt digitale innovatie altijd disruptief? Welke overlevingsstrategie moet je hanteren om deze tijden van digitale innovatie te overleven?

Benieuwd naar Digital Innovation?

3. Masterclass Leiderschap

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van management en leiderschap? Wat is resultaatgericht en inspirerend leiderschap?

Leiderschap is wat je bent, niet wat je doet. Door je dit te beseffen, verandert jouw leidinggevende rol. Je raakt je formele functie als leidinggevende kwijt en wilt minder sturen op het werkproces zelf en juist meer op output. Je wilt – op afstand – kunnen sturen op ieders autonome inzet én op verbinding.

Je wilt medewerkers kunnen inspireren en aansporen tot creativiteit en innovatie. Je hebt behoefte aan een nieuwe, eigen visie op leiderschap. Je gaat ontdekken hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen als leider in een dynamische en complexe wereld.

Meer weten over Leiderschap?

4. Masterclass Bedrijfskunde

In een masterclass Bedrijfskunde wordt ingegaan op de laatste trends en ontwikkelingen die management en organisaties beïnvloeden. Inzicht in bedrijfsprocessen, het analyseren van risico’s en financiële verantwoording.

Experts uit het bedrijfsleven vertellen hun verhaal. Of het nu gaat om crisismanagement of een complex innovatieproject: alles draait om het verbinden van visie, strategie en management met een idee, de organisatie en de uitvoering.

Laat experts uit het bedrijfsleven u bijpraten

5. Masterclass Communicatie

Boeiende masterclass over communicatie: vol inspiratie, kennis, en de nieuwste inzichten in het vakgebied. Onontbeerlijk voor zelfvertrouwen en handvatten voor de praktijk.

Inzicht krijgen in de diversiteit van interne en externe communicatie en het belang van luisteren, de juiste vragen stellen en in gesprek gaan.

Meer informatie over Communicatie?

6. Masterclass Innovatie

Speciaal voor bedrijven die hun innovatief vermogen willen verbeteren. Hoe kun jij de concurrentie voor blijven met een onderscheidende innovatiestrategie? Hoe kun je bouwen aan toekomstscenario's?

Leer hoe je kunt innoveren door te improviseren

7. Masterclass Marketing

Luister naar de ins and outs van de wereld van online marketing aan de hand van onderwerpen als online branding, strategische aspecten van digitale marketing en online customer relationship management. Online marketing wordt steeds belangrijker. Zo zal binnenkort meer dan de helft van het marketingbudget van de Nederlandse marketeers aan online activiteiten worden besteed.

Door nieuw ontstane inzichten in menselijk gedrag lijkt de toekomst te liggen bij sociaal-psychologische media- en beïnvloedingstechnieken als persuasive communication en captology bij de strategievorming en uitvoering van marketingactiviteiten.

Leer meer over beïnvloedingstechnieken in marketing

8. Masterclass Nieuwe Zorg

Waar gaat het heen met de zorg? Wat is de nieuwe zorg? Professionals die hun passie voor de zorg delen en spreken over thema’s als politiek, zorgverzekeraars, farmacie, Medtech, Biotech, eerste- en tweedelijn, algemeen ziekenhuis, GGZ en patiëntenverenigingen. Wat is de toekomst van de betaalbaarheid en doelmatigheid van de nieuwe zorg?

Leer over laatste inzichten in de zorg

9. Masterclass Ondernemen

Luister naar ervaren ondernemers die al hun kennis, tips en adviezen delen. Zij vertellen het verhaal van het opzetten van bedrijven, het durven-doen-doorzetten, de successen en mislukkingen. In deze masterclass ondernemen komen vele onderwerpen aan bod: van pr en marketing en van netwerken tot valkuilen.

Luister naar verhalen van ondernemers

10. Masterclass HR

Op welke manieren kan jouw organisatie effectief en efficiënt ingericht en bestuurd worden? Leer meer over cultuur, gedrag en verandering. Hoe zet je bijvoorbeeld management en leiderschap in om effectieve teams te ontwikkelen? Wat zijn de belangrijkste HR-trends en innovaties?

Blijf up to date met HR

11. Masterclass science data

Big Data is groot, complex en gevarieerd. Waarde wordt pas toegevoegd door analyse van deze science data. Deelnemers raken bekend met de laatste ontwikkelingen op het terrein van voorspellen en data-analyse.

Leer bij buiten traditionele kaders te denken

12. Masterclass Strategisch HRM

Hoe kun je Human Resources Management afstemmen op de rendementseisen van jouw bedrijf? HR-beleid: wat levert het op en hoe maak je het meetbaar? Hoe kun je het strategisch en bedrijfskundig HRM vergroten?

Meer weten over strategisch HRM?

Boek nu een masterclass bij Lecture en ga de verdieping in

Bij Lecture kun je een inspirerende masterclass boeken voor jouw congres, meeting of evenement. Neem nu contact op met Lecture om te informeren naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.